eSistemi

Monday, Feb 17th

Last update01:17:28 PM GMT

 • Create an account
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Google Drive

Google Drive omogoča:

 • 5 GB prostora za shranjevanje vaših podatkov v Google oblaku. Premalo, ravno prav, preveč? V vsakem primeru 5 GB ni malo prostora za shranjevanje vsakodnevnih dokumentov in še česa, ob tem pa je mogoče dokupiti dodaten prostor. Glede na to, da je ta prostor zastonj in v okviru tega, kar ponuja konkurenca, smo s ponujenim lahko zadovoljni.
 • Sodelovanje – Google Dokumenti so del Google Drive-a, kar pomeni, da lahko preko dokumentov, ki so shranjeni na Google Drive, brez težav sodelujete v realnem času. Ne glede na tip dokumenta (PDF, slike, video), lahko z drugimi uporabniki komentirate document ali dobite obvestila, ko so se na njem zgodile spremembe.
 • Varno shranjevanje in dostop od kjerkoli – potrebujete le dostop do spleta in vsebina vašega Google Drive je dostopna iz različnih naprav, tudi preko pametnih telefonov in tablic. Tudi v primeru, da vaša naprava ni podprta preko posebne aplikacije (kot npr. za PC-je in Mac-e) lahko do podatkov in dokumentov še vedno dostopate preko spletnega brskalnika.
 • Iskanje – Google je gotovo specialist v iskanju in enako velja tudi za tovrstne funkcije Google Drive-a, saj lahko iščete in filtrirate na poljubne načine. Drive celo prepozna besedila v skeniranih dokumentih, saj za to uporablja optično prepoznavo znakov (OCR).
 • Za začetek bo torej 5 GB prostora verjetno dovolj, če imate večje potrebe, pa lahko·Google Drive nadgradite na 25 GB za 2,49 USD/mesec, 100 GB za 4,99 USD/mesec ali celo 1 TB za 49,99 USD/mesec. In to še ni vse: če uporabite eno do teh nadgradenj, bo tudi vaš·Gmail račun dobil 25 GB skupnega prostora.

google-drive_2

google-drive_1

          

Nahajate se tukaj: Aplikacije Google Drive